Zoo Med Reptisun UVB LED 9W

 149,95

De Zoo Med Reptisun UVB LED 9W is een geavanceerde verlichtingsoplossing die essentiële UVB, UVA en zichtbaar licht biedt, essentieel voor de gezondheid en groei van reptielen. Uitgerust met hoogwaardige Japanse LED’s, staat deze lamp bekend om zijn duurzaamheid en efficiëntie, met een levensverwachting van vier jaar en een energieverbruik dat op termijn voordeliger is dan traditionele UVB-lampen. De lamp produceert een UVI van 9 op 10 cm afstand en ongeveer 6 op 20 cm, waardoor het een krachtige bron van UVB-straling is. Met een kleurtemperatuur van 6500K simuleert het de middagzon, en de Color Rendering Index van 96 zorgt ervoor dat kleuren natuurgetrouw worden weergegeven, alsof ze onder direct zonlicht zijn.

Artikelnummer: 44274013 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Zoo Med Reptisun UVB LED 9W Kopen

Maximaliseer de gezondheid van je terrarium met de Zoo Med Reptisun UVB LED 9W. Deze lamp biedt een krachtige UVB-afgifte vergelijkbaar met direct zonlicht, en is energie-efficiënt met een lange levensduur van vier jaar.



Wat is de Zoo Med Reptisun UVB LED 9W?

De Zoo Med Reptisun UVB LED 9W is een geavanceerde verlichtingsoplossing die UVB, UVA en zichtbaar licht levert. Deze lamp combineert hoge precisie Japanse LED’s, bekend als de beste ter wereld, met een Color Rendering Index van 96 om de natuurlijke kleuren te benadrukken.



Kernkenmerken van de Zoo Med Reptisun UVB LED 9W

Dit product staat bekend om zijn uitzonderlijke UVB-uitvoer en efficiëntie. Met een kleurtemperatuur van 6500K simuleert het de middagzon, ideaal voor het welzijn van uw reptielen. De lamp is duurzaam en voordelig op lange termijn.



Voordelen van de Zoo Med UVB LED 9W

De Reptisun UVB LED 9W helpt bij het voorkomen van botziekten bij reptielen door adequate UVB-straling te leveren. Het hoge UVI-niveau op korte afstand maakt het perfect voor optimale gezondheid en groei.



Bijzonderheden van de Zoo Med Reptisun UVB LED 9W

Met een UVI van 9 op 10cm en ongeveer 6 op 20cm, is deze lamp krachtig en effectief. De lamp biedt een complete spectrumverlichting die essentieel is voor de gezondheid van reptielen.



Klantrecensies

“Onmisbaar voor mijn terrarium. De kleuren van mijn planten en dieren zijn levendiger onder deze lamp.” – Petra S.

“De lange levensduur en de energie-efficiëntie maken dit een slimme aankoop voor elke reptielenliefhebber.” – Tom D.



F.A.Q.

Hoe vaak moet ik de Zoo Med Reptisun UVB LED 9W vervangen?

Met een verwachte levensduur van vier jaar biedt deze lamp langdurige betrouwbaarheid, waardoor vervangingen minder frequent nodig zijn dan bij standaard UVB-lampen.



Is deze lamp geschikt voor alle reptielen?

Ja, de Zoo Med Reptisun UVB LED 9W is geschikt voor een breed scala aan reptielen, vooral die welke sterke UVB-straling nodig hebben voor hun gezondheid.



Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 19 × 19 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med Reptisun UVB LED 9W” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *