Zoo Med Eco Earth Loose 8,8L

 9,50

Zoo Med Eco Earth Loose 8,8L biedt een natuurlijke en duurzame bodembedekking voor terraria. Gemaakt van kokosvezels, dit substraat absorbeert en behoudt vocht effectief, ondersteunend voor de natuurlijke vochtregulatie van het terrarium. Het bevordert natuurlijk graafgedrag en is veilig voor alle soorten reptielen en amfibieën. Eco Earth Loose verhoogt de esthetiek van uw terrarium met een natuurlijke uitstraling en is zowel droog als vochtig te gebruiken, waardoor het ideaal is voor diverse habitatbehoeften.

Artikelnummer: 52279008 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Introductie

Zoo Med introduceert Eco Earth Loose 8,8L, een natuurlijke bodembedekking gemaakt van kokosvezels die een natuurlijke habitat in terraria nabootst.



Zoo Med Eco Earth Loose 8,8L kopen

Dit veelzijdige substraat ondersteunt uitstekend de vochtregulatie en biedt een ideale basis voor plantgroei in uw terrarium.



Wat is Zoo Med Eco Earth Loose?

Eco Earth Loose bestaat uit losse kokosvezel, wat het een uitstekende, natuurlijke bodembedekking maakt voor terraria bewoond door reptielen en amfibieën. Het bevordert een natuurlijke, vochtige omgeving die essentieel is voor de gezondheid van uw huisdieren.



Eigenschappen van Zoo Med Eco Earth Loose 8,8L

Dit substraat absorbeert en behoudt vocht uitstekend, wat cruciaal is om de luchtvochtigheid binnen het terrarium op peil te houden. Het volledig composteerbare en milieuvriendelijke karakter maakt het een verantwoorde keuze voor elke terrariumeigenaar.



Voordelen van Zoo Med Eco Earth Loose

Eco Earth Loose stimuleert natuurlijk graafgedrag en biedt een veilige ondergrond voor graaf- en bodembewonende reptielen en amfibieën. Bovendien verhoogt het de esthetische waarde van het terrarium door een natuurlijke look te bieden.



Bijzonderheden van Zoo Med Eco Earth Loose 8,8L

U kunt Eco Earth Loose gemakkelijk gebruiken en aanpassen aan de behoeften van uw terrarium. Het is zowel droog als bevochtigd te gebruiken, wat het geschikt maakt voor een breed scala aan habitats.



Gebruiksaanwijzing

Verdeel Eco Earth Loose gelijkmatig over de bodem van het terrarium tot de gewenste dikte is bereikt. U kunt het ook mengen met andere substraten om een geoptimaliseerde omgeving voor uw huisdieren te creëren.



Klantenreviews en Ervaringen

“Dit product is fantastisch voor mijn regenwoud terrarium. Mijn amfibieën genieten van de vochtige omgeving die het creëert,” zegt Jessica H.

“Eco Earth Loose is gemakkelijk te hanteren en perfect voor mijn dieren die graag graven,” bevestigt Mark T.



Veelgestelde Vragen (FAQ)

Is Eco Earth Loose veilig voor alle reptielen? Het is veilig voor gebruik bij de meeste reptielen en amfibieën, inclusief gevoelige soorten.

Hoe vaak moet ik Eco Earth Loose vervangen? Vervang het substraat elke 4 tot 6 maanden, afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden in het terrarium.

Kan ik Eco Earth Loose wassen en hergebruiken? Hoewel het mogelijk is om Eco Earth te spoelen, is regelmatig vervangen beter voor de hygiëne en gezondheid van uw huisdieren.



Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 30 × 20 × 10 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med Eco Earth Loose 8,8L” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *