Zoo Med Turtle Dock Medium

 26,50

De Zoo Med Turtle Dock Medium is een innovatief drijvend schilpadden platform dat een veilige en comfortabele zonneplek biedt binnen elk aquarium. Dit zelfnivellerende dock past zich automatisch aan het waterniveau aan, waardoor schilpadden gemakkelijk toegang krijgen tot een droge plek om te rusten en te zonnen. De duurzame constructie en het gemakkelijk te reinigen oppervlak maken het een praktische en langdurige aanvulling op uw aquarium. Met eenvoudige installatie dankzij de sterke zuignappen, is het Turtle Dock Medium ideaal voor het bevorderen van natuurlijk gedrag en het welzijn van uw schilpadden.

Artikelnummer: 58276020 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Zoo Med Turtle Dock Medium Kopen

Upgrade je aquarium met de Zoo Med Turtle Dock Medium. Een essentiële aanvulling voor elke schilpaddenliefhebber, dit drijvende platform biedt de perfecte rust- en zonneplek.



Wat is de Zoo Med Turtle Dock Medium?

De Zoo Med Turtle Dock Medium is een innovatief drijvend platform dat zich automatisch aanpast aan het waterniveau, waardoor schilpadden gemakkelijk toegang hebben tot een droge zone voor zonnebaden.



Eigenschappen van de Turtle Dock

Dit medium-sized dock is uitgerust met een uniek zelfnivellerend ontwerp, een substraat voor grip, en een duurzame constructie die de tand des tijds zal doorstaan.



Voordelen van de Zoo Med Turtle Dock

Naast het bieden van een essentiële basking spot, helpt dit dock ook bij het bevorderen van natuurlijk gedrag en de gezondheid van schilpadden door stress te verminderen.



Installatie en Gebruik

De installatie is eenvoudig, met zuignappen die een veilige bevestiging aan het aquariumglas garanderen. Geschikt voor aquaria van verschillende grootte.



Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)

Kan de Turtle Dock in zout water gebruikt worden?
Ja, het dock is ontworpen om zowel in zoet- als zoutwateromgevingen te functioneren.

Hoe reinig ik de Turtle Dock?
Het dock kan gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water en een zachte borstel om algen en vuil te verwijderen.

Is dit product geschikt voor andere dieren dan schilpadden?
Hoewel ontworpen voor schilpadden, is het dock ook een uitstekende rustplek voor andere waterdieren zoals kikkers en salamanders.



Klantenrecensies

“Mijn schilpadden zijn dol op hun nieuwe basking spot! De Zoo Med Turtle Dock Medium was eenvoudig te installeren en ziet er geweldig uit in het aquarium.” – Sandra

“Ik ben erg tevreden met deze aankoop. Het is stevig, blijft goed drijven, en mijn schilpadden gebruiken het elke dag voor zonnebaden.” – Alex

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 30 × 15 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med Turtle Dock Medium” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *