Zoo Med Vita Sand – Gobi Gold 4,5kg

 15,95

Zoo Med Vita Sand – Gobi Gold 4,5kg biedt een prachtige, natuurlijke ondergrond voor uw terrarium, perfect voor het nabootsen van een woestijnhabitat. Deze veilige, chemievrije bodembedekking stimuleert natuurlijk graafgedrag en is ideaal voor droge terraria. Het unieke Gobi Gold zand helpt bij het reguleren van de vochtigheid en biedt een hygiënische omgeving voor uw reptielen. Gemakkelijk te onderhouden en te vervangen, Vita Sand draagt bij aan een gezond en esthetisch aantrekkelijk terrarium. Kies voor de gouden standaard in terrariumbodembedekking met Zoo Med Vita Sand.


Artikelnummer: 52276235 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Zoo Med Vita Sand – Gobi Gold 4,5kg: De Ultieme Terrarium Ondergrond

Maak van je terrarium een replica van de gouden woestijnen met Zoo Med Vita Sand in Gobi Gold. Deze 4,5kg bodembedekking is niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze voor je terrarium, maar biedt ook een veilige en natuurlijke ondergrond die bijdraagt aan de gezondheid van je reptielen.



Waarom Gobi Gold Vita Sand?

Zoo Med’s Vita Sand Gobi Gold is vrij van kleurstoffen en chemicaliën, waardoor het een veilige optie is voor je huisdier. De fijne textuur moedigt natuurlijk graafgedrag aan, terwijl het ook helpt bij het reguleren van de vochtigheid binnen het terrarium.



Voordelen van Vita Sand als Bodembedekking

Naast de prachtige gouden kleur die warmte en diepte toevoegt aan je terrarium, biedt Vita Sand tal van voordelen. Het is absorberend, helpt geurtjes te minimaliseren en is gemakkelijk te vervangen, wat zorgt voor een hygiënische leefomgeving voor je reptielen.



Gebruiksaanwijzing

Voor een optimale leefomgeving, verspreid een gelijkmatige laag Gobi Gold Vita Sand over de bodem van het terrarium. Een dikte van ongeveer 5-7 cm wordt aanbevolen om je reptiel te laten graven en zich thuis te laten voelen.



Klantenrecensies

“Ik was meteen verkocht toen ik de kleur van het Gobi Gold zand zag. Het ziet er fantastisch uit in mijn terrarium en mijn hagedissen lijken er dol op!” – Emma

“Het onderhouden van mijn terrarium is zoveel makkelijker geworden sinds ik overgestapt ben op Vita Sand. Het houdt de vochtigheid perfect op peil.” – Daniel



Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)

Is Gobi Gold Vita Sand veilig voor alle reptielen?

Ja, Gobi Gold Vita Sand is veilig voor de meeste reptielen, vooral die welke afkomstig zijn uit droge, woestijnachtige omgevingen. Het stimuleert natuurlijk gedrag en ondersteunt een gezonde leefomgeving.



Hoe vaak moet ik Vita Sand vervangen?

Het wordt aanbevolen om het zand eens per maand te vervangen om een schone en frisse omgeving te behouden. Verwijder dagelijks vervuilde plekken om de hygiëne te optimaliseren.



Kan ik Vita Sand gebruiken in een vochtig terrarium?

Gobi Gold Vita Sand is het beste geschikt voor droge, woestijnachtige habitats. Voor vochtige terraria adviseren we een andere soort bodembedekking die beter geschikt is voor het handhaven van hogere vochtigheidsniveaus.



Extra informatie

Gewicht 4,5 kg
Afmetingen 20 × 20 × 20 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med Vita Sand – Gobi Gold 4,5kg” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *