Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray for NT-13 (61x61cm)

 36,50

Introductie: Substrate Tray vangt vuil op en vergemakkelijkt het schoonmaken, waardoor een gezonde terrariumomgeving wordt behouden.

Kenmerken:

  1. Perfecte Pasvorm: Speciaal ontworpen voor NT-13 terrariums (61x61cm).
  2. Opvang van Bodemresten: Voorkomt vuilophoping en vergemakkelijkt onderhoud.
  3. Duurzaam en Gemakkelijk te Reinigen: Robuust materiaal voor langdurig gebruik.

Voordelen:

  • Behoudt een schone en hygiënische terrariumomgeving.
  • Verbetert het onderhoudsgemak voor terrariumeigenaren.

Waar te gebruiken: Onmisbaar voor NT-13 terrariums, optimaliseert reinigingsroutine.

Conclusie: Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray NT-13 (61x61cm) is de ideale aanvulling voor eenvoudig en effectief terrariumonderhoud. Bestel nu voor een schoon terrarium!

Artikelnummer: 53279213 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray voor NT-13 (61x61cm) kopen

Ontdek de perfecte aanvulling voor je ReptiBreeze NT-13 terrarium met de speciaal ontworpen Zoo Med Substrate Tray. Deze tray biedt een optimale basis voor de ondergrond van je reptiel, amfibie of geleedpotige, waardoor het creëren en onderhouden van een gezonde leefomgeving eenvoudiger dan ooit wordt. Geschikt voor iedereen die zijn huisdieren het beste comfort en hygiëne wil bieden.



Wat is de Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray?

De Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray is een innovatieve oplossing ontworpen om naadloos te passen in het NT-13 model van de ReptiBreeze terraria. Deze tray faciliteert een gemakkelijke en efficiënte manier om de ondergrond schoon en vers te houden, essentieel voor de gezondheid en het welzijn van je huisdier. Ideaal voor eigenaars die streven naar een praktische en onderhoudsvriendelijke oplossing.



Eigenschappen van de Substrate Tray

Met een perfecte afmeting van 61×61 cm, is deze tray gemaakt van duurzaam materiaal dat gemakkelijk te reinigen is. Het ontwerp zorgt ervoor dat je eenvoudig de ondergrond kunt vervangen zonder stress voor je huisdier. Daarnaast helpt het de hygiëne in het terrarium te verbeteren en geurtjes te minimaliseren, waardoor een aangenamere leefomgeving voor zowel huisdier als eigenaar wordt gecreëerd.



Voordelen van de Zoo Med Substrate Tray

Verbeter de leefomgeving van je reptiel met deze substrate tray. Het biedt niet alleen gemak bij het schoonmaken, maar draagt ook bij aan een natuurlijker en comfortabeler habitat. Plus, het verlengt de levensduur van je terrarium door bescherming tegen vocht en beschadigingen. Een essentiële toevoeging voor iedere reptielenliefhebber die het welzijn van hun huisdier vooropstelt.



Bijzonderheden van de Substrate Tray

Deze tray is specifiek ontworpen voor het ReptiBreeze NT-13 model, waardoor je verzekerd bent van een perfecte pasvorm. Het gebruik van deze tray ondersteunt een duurzame en eco-vriendelijke benadering van reptielenzorg door het verminderen van afval en het bevorderen van een gezonde leefomgeving. Een slimme keuze voor de milieubewuste reptielenhouder.



Veelgestelde Vragen (F.A.Q.)

Hoe vaak moet ik de substrate in de tray vervangen?

Dit hangt af van het type ondergrond en de specifieke behoeften van je huisdier. Wij raden aan om de ondergrond minimaal eens per maand te vervangen, of vaker indien nodig, om een optimale hygiëne en comfort te waarborgen.



Is de tray gemakkelijk te installeren in mijn NT-13 terrarium?

Absoluut, de Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray is ontworpen voor een snelle en eenvoudige installatie. Je kunt de tray simpelweg in het terrarium plaatsen zonder gereedschap, wat het ideaal maakt voor zowel beginners als ervaren reptielenliefhebbers.



Kan ik deze tray gebruiken met andere terrarium modellen?

Deze tray is specifiek ontworpen voor gebruik met het ReptiBreeze NT-13 model. Voor de beste pasvorm en functionaliteit raden we aan om het te gebruiken zoals bedoeld. Gebruik met andere modellen wordt niet aanbevolen en kan de effectiviteit verminderen.



Is de substrate tray veilig voor alle soorten reptielen?

Ja, de tray is veilig voor een breed scala aan reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Zorg er wel voor dat je de juiste soort ondergrond gebruikt die past bij de specifieke behoeften van je huisdier, om een optimale gezondheid en welzijn te garanderen.



Hoe reinig ik de Zoo Med Substrate Tray?

De tray is gemakkelijk te reinigen met milde zeep en water. Zorg ervoor dat het volledig droog is voordat je het terugplaatst in het terrarium, om een schone en veilige omgeving voor je huisdier te waarborgen.



Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Afmetingen 61 × 61 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med ReptiBreeze Substrate Tray for NT-13 (61x61cm)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *