Zoo Med Repti Rock Food Dish Medium

 5,50

De Zoo Med Repti Rock Food Dish Medium is de ideale keuze voor het voeren van je reptielen. Deze voerbak is ontworpen met een focus op duurzaamheid en hygiëne, en past perfect in elk terrarium. De niet-poreuze structuur voorkomt bacteriegroei en maakt de bak gemakkelijk schoon te houden. Zijn medium formaat is geschikt voor de meeste kleine tot middelgrote reptielen en biedt een praktische oplossing voor dagelijks gebruik.

Artikelnummer: 64272130 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Zoo Med Repti Rock Food Dish Medium Kopen

Ontdek nu de beste keuze voor je reptielen: de Zoo Med Repti Rock Food Dish in medium formaat. Veilig, stijlvol en perfect afgestemd op de behoeften van je huisdier.



Ontdek de Zoo Med Repti Rock Food Dish

Deze middelgrote voedselschaal is speciaal ontworpen voor het comfort van je reptiel. Met een gladde afwerking en robuust design is deze schaal de ideale keuze voor dagelijks gebruik.



Kernkenmerken van de Medium Voedselschaal

De Zoo Med Repti Rock Food Dish onderscheidt zich door zijn duurzaamheid en gemakkelijke onderhoud. De non-poreuze oppervlakte voorkomt de groei van bacteriën, waardoor het een hygiënische optie is voor elk terrarium.



Voordelen van de Zoo Med Repti Rock Food Dish

Verbeter de voedingservaring van je reptiel met deze praktische en esthetisch aantrekkelijke voerbak. Ontworpen om het morsen van voedsel te minimaliseren en makkelijk schoon te maken.



Bijzonderheden van het Medium Model

Deze voerbak is niet alleen functioneel maar ook een toevoeging aan het uiterlijk van je terrarium. Zijn unieke ontwerp past goed bij verschillende soorten terrariuminrichtingen.



Klantrecensies

“Perfecte maat voor mijn schildpad! Makkelijk te reinigen en zeer stevig.” – Jan S.

“Heel blij met deze aankoop. Het past perfect in het terrarium en mijn slangen kunnen er makkelijk uit eten.” – Emma P.



F.A.Q.

Hoe groot is de ‘Zoo Med Repti Rock Food Dish Medium’?

De medium versie van de Zoo Med Repti Rock Food Dish meet ongeveer 20 cm in diameter, ideaal voor de meeste kleine tot middelgrote reptielen.



Is de voerbak gemakkelijk te reinigen?

Ja, dankzij het niet-poreuze oppervlak is de schaal eenvoudig af te spoelen onder de kraan, wat zorgt voor maximale hygiëne.



Kan de voedselschaal gebruikt worden voor zowel droogvoer als water?

Absoluut, de Zoo Med Repti Rock Food Dish is veelzijdig genoeg om te gebruiken voor zowel water als droogvoer, afhankelijk van de behoeften van je huisdier.



Extra informatie

Gewicht 0,2 kg
Afmetingen 19 × 14 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med Repti Rock Food Dish Medium” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *