Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium

 10,75

Overzicht van Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium

De Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium is de ultieme keuze voor reptielenliefhebbers die op zoek zijn naar een veilige, hygiënische en natuurlijk ogende waterschaal. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken:


  • Afmetingen: 16,8 x 14,3 x 4,1 cm – perfect voor middelgrote terraria.
  • Materiaal: Hoogwaardig, niet-poreus materiaal voorkomt bacteriegroei en is gemakkelijk te reinigen.
  • Design: Stabiel en stevig ontwerp voorkomt omkantelen; natuurlijke rotsuitstraling past goed in diverse terrariumstijlen.
  • Veelzijdig: Geschikt voor zowel water als voer, ideaal voor verschillende soorten reptielen en amfibieën.
  • Veiligheid: Gladde randen zorgen voor veilige toegang en gebruik door alle reptielen.


Met zijn realistische uitstraling en functionele eigenschappen, verbetert de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium de leefomgeving van je reptielen aanzienlijk. Een betrouwbare en stijlvolle keuze voor elke terrariuminrichting!


Artikelnummer: 64272030 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium kopen

Op zoek naar de perfecte waterschaal voor uw reptielen? Ontdek de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium! Met afmetingen van 16,8 x 14,3 x 4,1 cm, past deze schaal perfect in elk terrarium. Een must-have voor elke reptielenliefhebber die streeft naar een natuurlijke en functionele habitat.



Wat is de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium?

De Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium is een duurzame en hygiënische drinkbak, ontworpen voor het comfort en de veiligheid van uw reptielen, amfibieën en kleine geleedpotigen. Deze medium-sized dish is ideaal voor diverse soorten terraria en biedt een stabiele bron van water of voer.



Eigenschappen van de Zoo Med Repti Rock Water Dish

Dit product is gemaakt van hoogwaardig, niet-poreus materiaal om de groei van bacteriën te voorkomen en het onderhoud te vergemakkelijken. De gladde randen en het stevige ontwerp zorgen voor veilige toegang en voorkomen dat de schaal omkantelt, zelfs niet door de meest actieve dieren.



Voordelen van de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium

  • Gemakkelijk schoon te maken, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving voor uw dieren.
  • Stevig en stabiel ontwerp voorkomt omkantelen door actieve dieren.
  • Natuurlijke rotsachtige uitstraling die goed past bij diverse terrarium stijlen en inrichtingen.
  • Ontworpen om de vochtigheidsgraad in het terrarium optimaal te houden, essentieel voor de gezondheid van veel reptielen.


Bijzonderheden van de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium

Met zijn realistische rotsontwerp integreert de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium naadloos in elk terrarium. Het is ideaal voor zowel water als voer, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uw huisdier. Afmetingen: 16,8 x 14,3 x 4,1 cm, perfect voor middelgrote terraria.



Waarom kiezen voor de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium?

Deze drinkbak is de topkeuze voor terrariumliefhebbers. De afmetingen zijn perfect voor diverse soorten reptielen, van schildpadden tot slangen. De kwaliteit en het ontwerp zorgen ervoor dat uw dieren altijd toegang hebben tot vers water of voer, zonder risico op besmetting of ongelukken.



Klantenrecensies

“Eindelijk een drinkbak die mijn schildpad niet kan omgooien. Heel stabiel en ziet er mooi uit in het terrarium!” – Jeroen V.



“Makkelijk schoon te maken en mijn gekko’s kunnen er gemakkelijk bij. Top product, zeker aan te raden voor elke reptielenhouder!” – Lisa P.



F.A.Q.

Hoe groot is de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium?

De waterschaal heeft afmetingen van 16,8 x 14,3 x 4,1 cm, ideaal voor middelgrote terraria en een breed scala aan reptielen.



Kan de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium worden gebruikt voor voedsel?

Absoluut, het is ontworpen voor zowel water als voer, waardoor het een veelzijdige keuze is voor uw huisdier. Dit maakt het gemakkelijk om uw terrarium schoon en georganiseerd te houden.



Is de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium veilig voor alle reptielen?

Ja, het is gemaakt van niet-poreus materiaal dat veilig is voor alle reptielen, zonder scherpe randen. Dit zorgt voor een veilige drink- en eetomgeving.



Wat maakt de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium anders dan andere waterbakken?

Deze waterbak combineert duurzaamheid, veiligheid, en een natuurlijke uitstraling voor optimale functionaliteit en stijl. Zijn unieke ontwerp is specifiek afgestemd op de behoeften van terrariumdieren.



Hoe onderhoud ik de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium?

Reinig de schaal regelmatig met warm water en een zachte borstel om hygiëne te behouden. Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakmiddelen om het oppervlak niet te beschadigen.



Is deze drinkbak geschikt voor zowel kleine als grote reptielen?

De medium maat is perfect voor kleine tot middelgrote reptielen. Voor grotere reptielen raden we aan om te kijken naar grotere maten binnen dezelfde productlijn.



Kan ik de Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium buiten het terrarium gebruiken?

Hoewel het ontworpen is voor gebruik in terraria, kan het ook buiten worden gebruikt, zolang het in een veilige en beschermde omgeving is.



Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder met het kiezen van de beste producten voor je huisdieren!



Extra informatie

Gewicht 0,3 kg
Afmetingen 17 × 14 × 5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zoo Med Repti Rock Water Dish Medium” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *